ПОЧЕТНА

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ОКИ ДОКИ ФООДС

ОКИ ДОКИ ФООДС е компанија која се занимава со трговаја на овошје и зеленчук, лоцирано во с. Крушеани, о. Кривогаштани, Република Македонија.

Основна дејност на компанијата е откуп на свеж зеленчук и жутни култури од Пелагониската котлина, пред се пиперка и пченица. Покрај зеленчукот како суровина, нуди и широк спектар на готов производ – домашни и индустриски зимници и замрзната пиперка.

mk_MKМакедонски јазик
sr_RSСрпски језик ru_RUРусский en_USEnglish mk_MKМакедонски јазик